feest
babyborrel - kraamfeest
babyshower
bar mitswa - bat mitswa
bedrijfsfeest
carnaval
communiefeest
doopfeest
examenfeest
familiefeest
feestartikelen
halloween
housewarming
jubileumfeest
kerstfeest
kinderfeest
moederdag
nieuwjaarsfeest
pasen
pensioen - vut
sinterklaasfeest
taart
trouwfeest
vaderdag
valentijnsdag
verjaardagsfeest
verlovingsfeest

feestkaarten - uitnodigingen
leuke feestkaarten
uitnodiging kinderfeestjefeest plaatjes
leuke feest plaatjes

feestartikelen
verjaardag feestartikelen
goedkope feestartikelen
abraham feestartikelen
sarah feestartikelen
carnaval feestartikelen
halloween feestartikelen
sinterklaas feestartikelen
kerst feestartikelen
leuke kerstartikelen
feestartikelen kinderfeestjes
ballonnen

leuke feest tips
leuke babyshower tips
leuke kinderfeest tips
leuke geboorte tips
1001 tips voor feestjes TIP!
verjaardag abraham
verjaardag sarah
jubileum tips
huwelijksjubileum
goedkoop trouwen
trouwtips
leuke verjaardag tips
leuke verjaardag
verjaardagwijzer
halloween paradijsje
sinterklaas paradijsje
kerst paradijsje
halloween tips
1001 sinterklaas
leuke sinterklaas tips
leuke kerst
1001 kerst

feestelijke gedichten
verjaardagsgedichtjes
1001 verjaardagsgedichten
trouwgedichten
geboortegedichtjes
geboortegedichtjes en meer
feestgedichten plaatjes

feest teksten en zinnen
feest teksten
leuke kaart teksten
kaart teksten
leuke zinnen
mooie zinnen
leuke teksten
mooie teksten
tekstjes
spreekwoorden en gezegdenLeuke vrijgezellenfeest tips

Leuke ideeen en tips voor een vrijgezellenfeest, vrijgezellenfeest vrouwen, vrijgezellenfeest mannen, vrijgezellenfeest organiseren.

Een leuke feest voordat je gaat trouwen en je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen. Een vrijgezellenfeest wordt georganiseerd door een ceremoniemeester, getuigen of vrienden en vriendinnen van de aanstaande bruid en bruidegom. Het kan een dag of avond voor het huwelijk maar soms is het slimmer om het enkele dagen (of weken) voor het huwelijk te houden. Je kunt een vrijgezellenfeest zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Hier kun je leuke uitnodigingen maken voor een vrijgezellenfeest

De kosten ervoor worden meestal gedeeld waarbij je de aanstaande bruid en bruidegom vrij houdt. Het is daarom wel nodig om dit goed te overleggen want niet iedereen heeft evenveel geld te besteden. Begin vroeg met het bespreken ervan en met het uitwisselen van eventuele data, de bruid en bruidegom vraag je niet, het is de bedoeling dat het feest een verassing blijft. Deze worden 'overvallen' door het feest.


Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Alles mag van een high tea tot een pyjamaparty, dagje wellness of stedentrip, theatervoorstelling tot weekendje samen weg en van een gezamenlijke fotoshoot tot een creatieve workshop. Het is maar wat jullie denken wat de aanstaande bruid leuk vindt.

Een vrijgezellenfeest kan een hele dag duren maar jullie kunnen ook kiezen voor een gezellig diner, samen naar het theater en na afloop nog even een café induiken. Wanneer je bijvoorbeeld een etentje reserveert, vertel dan wel gelijk dat het om een vrijgezellenfeest gaat. De meeste bedrijven houden daar dan rekening mee. Laat duidelijk zien wie de aanstaande bruid is. Er zijn sjerpen, kroontjes, sluiers, e.d. te koop speciaal voor een vrijgezellenfeest.

Feestartikelen voor een vrijgezellenfeest vind je op deze site

Overigens zijn er op het internet veel bedrijven te vinden die vrijgezellenfeesten voor vrouwen organiseren. Heb je weinig tijd voor de organisatie dan is dit de perfecte oplossing. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod en de prijzen zijn over het algemeen heel redelijk.


Vrijgezellenfeest voor mannen

Genoeg leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen maar wat vindt de aanstaande bruidegom leuk? Vertel hem in ieder geval niet hoe en wanneer jullie zijn feest organiseren, een vrijgezellenfeest moet een complete verrassing blijven.

Wanneer jullie kiezen om gezamenlijk een weekend erop uit te gaan betrek dan wel de bruid in de organisatie. Het is wel handig dat de agenda van haar aanstaande niet vol staat met afspraken op de door jullie gekozen data. Overigens is het altijd wel slim om een datum voor een feest met een vriendin te bespreken. Kies je ervoor om een vrijgezellenfeest te organiseren op de avond voor het huwelijk, zorg er dan wel voor dat de bruidegom op tijd voor het altaar staat. Feestartikelen en feestkleding voor de aanstaande bruidegom zijn er voldoende te koop. Het is leuk om aan iedereen duidelijk te maken dat er een vrijgezellenfeest aan de gang is.


home
© feest-feesten-feestje.nl - leuke vrijgezellenfeest tips, leuke tips en ideeen voor een vrijgezellenfeest