feest
babyborrel - kraamfeest
babyshower
bar mitswa - bat mitswa
bedrijfsfeest
carnaval
communiefeest
doopfeest
familiefeest
feestartikelen
halloween
housewarming
jubileumfeest
kerstfeest
kinderfeest
moederdag
nieuwjaarsfeest
pasen
pensioen - vut
sinterklaasfeest
taart
trouwfeest
vaderdag
valentijnsdag
verjaardagsfeest
verlovingsfeest
vrijgezellenfeest

feestkaarten - uitnodigingen
leuke feestkaarten
uitnodiging kinderfeestjefeest plaatjes
leuke feest plaatjes

feestartikelen
verjaardag feestartikelen
goedkope feestartikelen
abraham feestartikelen
sarah feestartikelen
carnaval feestartikelen
halloween feestartikelen
sinterklaas feestartikelen
kerst feestartikelen
leuke kerstartikelen
feestartikelen kinderfeestjes
ballonnen

leuke feest tips
leuke babyshower tips
leuke kinderfeest tips
leuke geboorte tips
1001 tips voor feestjes TIP!
verjaardag abraham
verjaardag sarah
jubileum tips
huwelijksjubileum
goedkoop trouwen
trouwtips
leuke verjaardag tips
leuke verjaardag
verjaardagwijzer
halloween paradijsje
sinterklaas paradijsje
kerst paradijsje
halloween tips
1001 sinterklaas
leuke sinterklaas tips
leuke kerst
1001 kerst

feestelijke gedichten
verjaardagsgedichtjes
1001 verjaardagsgedichten
trouwgedichten
geboortegedichtjes
geboortegedichtjes en meer
feestgedichten plaatjes

feest teksten en zinnen
feest teksten
leuke kaart teksten
kaart teksten
leuke zinnen
mooie zinnen
leuke teksten
mooie teksten
tekstjes
spreekwoorden en gezegdenLeuke examenfeest tips

Leuke examenfeest ideeen, leuke tips voor een examenfeest, examenfeest organiseren, schooldiploma, zwemdiploma, rijexamen, verkeersdiploma. Examenfeest, geslaagd!

Of je nu je zwemdiploma hebt gehaald, je rijexamen, je verkeersdiploma of geslaagd bent voor je schoolexamen, een klein of groot feest is altijd leuk. Vooral wanneer je geslaagd bent voor je schoolexamen zul je graag een examenfeest willen geven.

Bekijk hier leuke felicitatiekaarten voor een zwemdiploma en felicitatiekaarten voor een geslaagd rijexamen

Je hebt het druk met leren voor je examen en het is spannend om te wachten op de uitslag maar het is goed om op tijd te beginnen met de organisatie.

We helpen je met enkele ideeën en tips voor een geslaagd examenfeest. Bedenk in de eerste plaats of je alleen een feest wilt geven of met een paar vrienden of vriendinnen samen. Alleen een feest geven is leuk, alle aandacht is voor jou en je kunt het feest net zo organiseren als je zelf wilt. Samen met een groep vrienden een feest geven heeft ook voordelen. Jullie kunnen de kosten samen delen en de voorbereidingen onder elkaar verdelen. Daarbij worden er ladingen feesten gegeven en een datum prikken is soms vrij ingewikkeld. Jullie zullen veel gezamenlijke vrienden hebben die op ieder feest willen komen.


Organiseer je examenfeest

Wanneer je hebt besloten of je het feest met een groep vrienden gaat geven of alleen, kun je uit gaan kijken naar een feestlocatie.

Heeft een van jullie een huis met het liefst een tuin om alle gasten in te ontvangen dan is dit wel de goedkoopste optie. Houd er wel rekening mee dat een groot feest in een woonwijk veel geluidsoverlast kan geven. Soms heeft een wijkcentrum een zaal die je voor een redelijke prijs af kunt huren en lukt het allemaal niet dan kun je samen een kroeg afhuren.

Vergeet de versiering niet! Hier vonden we leuke versieringen voor een examenfeest

Dan is het tijd om een datum te prikken en dit klinkt eenvoudiger dan het is.
Het is examenfeesttijd en iedereen is met het organiseren van feesten bezig. Let goed op de aankondigingen van anderen en prik zo snel mogelijk een datum.

In ieder geval zullen anderen dan rekening houden met de datum van jullie feest. Vrienden en vriendinnen kun je uitnodigen via Facebook, vergeet de privacyinstellingen niet! Vraag gasten ook om aan te geven of ze komen, voor de inkoop van drank en hapjes reuze handig.

Leuke Geslaagd! kaarten vind je hier.


Ideeën voor je examenfeest

Drank en hapjes horen bij een examenfeest maar hoeveel en wat?

Waarschijnlijk weten jullie zelf het beste hoeveel en wat jullie vrienden drinken. Kijk naar wat jullie zelf op een feestje nemen en vermenigvuldig dat met het aantal genodigden. Kom je er niet uit dan zijn er calculators op het www te vinden. Weet je het echt niet, stap dan eens binnen bij een slijter en vraag of jullie ongeopende flessen terug mogen brengen.

Vriendelijk vragen en de meeste slijters zullen daar best aan mee willen doen. Al die flessen passen niet in de koelkast, tenminste in de meeste niet. Zet buiten grote emmers met koud water en doe daar eventueel nog zakjes ijsklontjes bij. De drank blijft de hele avond koud.

Eten kan vrij eenvoudig: nootjes, chips, stukjes kaas, stokbrood met kruidenboter en eventueel bitterballen met mosterd. Vind je het leuk om een tijdje in de keuken te staan dan zou je ook tapas kunnen maken. Doe jezelf een plezier en gebruik plastic schalen e.d. aan het eind van het feest kun je alles zo in een vuilniszak gooien.


home
© feest-feesten-feestje.nl - leuke examenfeest tips,leuke tips voor een examenfeest